01.
Csillogás és ápolás

Autód takarítása

Hívj fel minket, megbeszéljük, mit, mikor és hol kellene takarítani. Nekünk csak áramcsatlakozásra van szükségünk, semmi másra.

Díjazásunk 7000Ft/óra körül alakul, első találkozásunkkor minimum két órára számolhatsz. Pontosabb becslésben, mely több mindentől függ, segít az Árkalkulátor!

Lehet, van olcsóbb nálunk. De neked fontos, hogy a tisztításon túl a megfelelő anyag- és eszközhasználatra, az állagmegóvásra is odafigyeljenek, akkor minket hívj. Ha neked sem mindegy, mik és hogyan kerülnek az autódra, akkor mi vagyunk a Te embereid.

2019-ben már nem samponnal, szivaccsal és több száz liter vízzel mosunk autót, hanem egy speciális polimeroldattal és hosszúszálú mikroszálas kendőkkel. Ezzel a módszerrel  az eljárás működési elvéből kifolyólag kizárt a karcolódás.

A fényezés leggyakoribb elcsúfítói. Sokszor előfordul, hogy régóta a fényezésen utaznak, és volt elég idejük, hogy beleegyék magukat a lakkrétegbe. Mi a Private Detailing-nél minden foltfajtára a megfelelő szerekkel támadunk.

Gyengéd, de hatékony: egy nem látható részen mindig végzünk egy próbatisztítást, hogy megtaláljuk az adott szövettípushoz legalkalmasabb eljárást. A kezelést minden esetben egy polimer alapú vagy folyékony-kerámiás szövetvédelemmel zárjuk.

Mi itt a Private Detailing-nél biztosra megyünk: mivel nem tudjuk, hogy a gyári védőbevonat milyen állapotban van, így az általánosan alkalmazott tisztítás után még egy plusz bőrápoló réteget is felviszünk. Kellemes bőrillat és selymes fény jelzi a sikert.

Ha a legjobb megoldást keresed, kérd nanotechnológiás folyékony kerámiás bőrkezelésünket.

02.
Védőrétegek kívül-belül

autód védelme

Hogy az értékét is jobban tartsa

Először is: a kerámiabevonatok nem mindenhatóak, de akár évekre is biztosítják autód ragyogását, védelmet szinte az összes külső behatás és kosz ellen. Minősítéseink és szakértelmünk garantálja a pazar végeredményt. A kerámiabevonatainkról bővebb infót itt találsz.

Évente kétszer érdemes elhozni autódat egy kis felkészítésre: télen a sós, maró latyak ellen, nyáron a por és UV-védelem a fontosabb. Szánj rá egy kicsivel többet, hogy aztán fél évig ne legyen sok gondod a tisztántartással.

Elsőre nehéz megemészteni a tényt, miszerint egy új autó fényezése teli van hibákkal. De szerencsére ez könnyen orvosolható. Ha ránk bízod az autódat, ellátjuk olyan, tartós védelmekkel, melyek biztosítják az újszerű állapot megőrzését. Külön védelemmel látjuk el a szövet-, bőr, műanyag elemeket, szélvédőt, fényezést, felniket. A védelmet elég évente megújítani.

03.
Speciális problémák, speciális megoldások

MEGOLDÁSOK

Lássuk be, az autót annyiért fogod tudni eladni, amennyire az megtetszik a vevőnek. És ahogy az Élet oly sok területén, itt is érvényes az első benyomás meghatározó ereje.

Ha ránk bízod az autódat, akkor jó befektetést csinálsz: azon kívül, hogy kitakarítjuk, kap egy szagsemlegesítést is. A fényezés mikro- és mosókarcait glazúrkezeléssel igyekszünk eltöntetni, és kap egy extra fényes waxot is. A kiszürkölt műanyagelemek visszakapják régi fekete fényüket.

Egyik hobbink az első látásra lehetetlennek tűnő szőreltávolító kütyök beszerzése 🙂 A gyakorlatban aztán sorra kiderül, hogy a tágabb szomszédságunkban sem kapható eszközök bizony igen sikeresek a szőreltávolításban, így mi nem kapunk idegzsábát, ha azzal hívsz minket, hogy annyi a szőr, amennyiből még egy kutyát össze lehetne rakni…

Rohanunk reggel, gyerekek az autóban eszik meg a reggeli péksütijeiket, és bizony előfordul, hogy nem is marad meg bennük!… ismerős a téma, nagyon ismerős.

Speciális biológia anyagokat lebontó enzimes tisztítószerrel segítünk, hogy az ilyen nyomok ne maradjanak tartósak.

04.
Hogyan jössz ki jobban?

BÉRLETEK

Ha az elején mélytisztítjuk autódat és ellátjuk védőrétegekkel kívül-belül, akkor a mi munkánk is könnyebb lesz, mely az árainkban is jelentkezik. Ezt az árelőnyt Te kapod.

Ha megrendelsz egy felkészítő szolgáltatást, akkor autód egy remek kis kezelést kap, amely segíti a koszolódás elkerülését.

Ha a felkészítő kezelés után rendszeresen, maximum 2hónap időközönként normál takarítást rendelsz, akkor az utóbbiakból %25 árengedményt tudunk adni.

05.
360°-os konstrukciók

CÉGEKNEK

 • vizet nem használunk a mosáshoz
 • biológiailag lebomló szerekkel dolgozunk
 • munkánk során nincs pára-kibocsátás
 • semmilyen nyomot nem hagyunk magunk után
 • teljességgel mélygarázs-kompatibilisek vagyunk
 • nincs dolgozói kiesés a munkából
 • az amortizáció a folyamatos ápolásnak köszönhetően csökken
 • nagyobb eladási érték
 • lízing-visszaadáskor jóval mérsékeltebb értékcsökkenés
 • jobb dolgozói közérzet, biztonságosabb vezetés

Már túl vagyunk pár auditon, kérésre minden olyan dokumentumot bemutatunk, amelyet egy auditor csak kérhet.

Egy tiszta autóban a munkatársak nem csak, hogy szívesebben ülnek, de a jó közérzettel utazási biztonságukat is növeled.

Egyéni kívánságokat is szívesen teljesítünk.

 • eltüntetünk karcokat, kőfelverődéseket
 • eltávolítunk matricákat, festékmaradványokat
 • speciális foltokkal is elbánunk a kárpitban
 • a besárgult fényszórót is felújítjuk
 • a fényezés homályosodását is eltüntethetjük

  iRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

  Küldünk Neked híreket, tippeket és trükköket. Semmit levélszemét!

   Írj nekünk!

   Írj bátran, hiszen
   nincs hülye kérdés, csak hülye kérdezett!!

    Írj nekünk!

    Írj bátran, hiszen
    nincs hülye kérdés, csak hülye kérdezett!!