PRIVATE MOBILE DETAILING
Kerámiabevonatok
IGL környezetbarát bevonatok 10H keménységgel
Világelső környezetbarát

IGL Kerámiabevonatok

Magyarországon mi forgalmazunk IGL Coatings™ termékeket, és büszkék vagyunk arra, hogy Európában elsőként elnyertük a minősített tréner és mentor fokozatot is!

Az IGL Coatings™ világelső az oldószermentes, környezet- és egészségbarát kerámiabevonatai fejlesztésében és gyártásában. Kiemelkedően rendelkezik a TÜV, ISO 9001:2015 és REACH megfelelőségekkel is.

POLY

IGL ecocoat Poly - Private Detailing
Hidrofobicitás  
Reflexió  
Rétegtartósság  
Tükörsimaság  
Keménység  8H
Rétegvastagság  0.5μ
Védelem akár 1év

QUARTZ+

IGL ecocoat Quartz+ - Private Detailing
Hidrofobicitás  
Reflexió  
Rétegtartósság  
Tükörsimaság  
Keménység  9H
Rétegvastagság  0.7μ
Védelem akár 3év
Private Detailing Kenzo
IGL ecocoat Quartz+ - Private Detailing
Hidrofobicitás  
Reflexió  
Rétegtartósság  
Tükörsimaság  
Keménység  10H
Rétegvastagság  
Védelem akár 4év

Egyedülálló módon minimális- vagy zéró aromás oldószer-tartalommal rendelkező termékek. Nem csak környzetbarát, hanem mind az alkalmazó technikus, mint a kliens egészségét is védi.

Hosszas fejlesztés eredménye ez a természetesen gazdag, mély fényű bevonat. Egy megfelelően előkészített fényezésen a hatás elképesztő és akár évekig is megmarad anélkül, hogy különösebb gond lenne vele.

A bevonat alacsony felületi feszültséget okoz, így a szennyeződéseket egyszerűen egy magasnyomású vízsugárral el lehet távolítani. Évekig nem lesz gondod a mosásra.

A kerámiabevonat elsődleges célja, hogy az autód évekig jól nézzen ki, és jó formában maradjon, hosszú távon is tartsa értékét. Ez gondos védelem különösen eladáskor fizetődik ki.

elképesztő végeredmény

Kerámiabevonat áraink

Több, mint csillogás

A sikeres és hosszantartó végeredmény titka a fényezés kifogástalan előkészítése, amire a kerámiabevonat feltapadhat. A fényezésnek semmilyen szennyeződést, idegen anyagot nem szabad tartalmaznia, beleértve a lakkrétegbe beleékelődött szennyeződéseket is.

Fontos megjegyezni, hogy a kerámiabevonat nem tölt fel minden karcot, ezért felvitel előtt ajánlatos egy telibe polírozást elvégezni a fényezésen. Mi nem ragaszkodunk ahhoz, hogy ezt mi végezzük el, de ha kéred, erre is adunk árajánlatot.

A kalkulált árak polírozás nélkül érvényesek, de tartalmaznak minden előkészítő, fényezés-mélytisztító és bevonat-alapozó munkálatot, illetve magának a kerámiabevonatnak a felvitelét is. A polírozás külön tétel, minden esetben egyéni ár.

Profi autókozmetikus vagy?

…és szeretnél IGL termékekkel foglalkozni? Teljeskörű szakmai képzéseket, támogatást nyújtunk, mindezt egy családiasabb légkörben.

IGL Ecocoat - Private Detailing
Minőségi garancia

ISO 9001 : 2015

Az IGL azon kevés márka egyike, amely saját fejlesztésű és készítésű termékpalettával rendelkezik, nem pedig egy átcímkézett termékeket értékesítő, pusztán márkaépítésből álló cég. Amíg a piacon elérhető legtöbb kerámiabevonat veszélyes anyagokkal érkezik, az IGL Coatings sokat dolgozott azon, hogy ezeket a hatásokat kiküszöbölve öko-barát, alacsony vagy zéró aromás oldószertartalmú kerámiabevonatokat vezessen be a piacra. Az IGL Coating továbbá túllépett az autóipari bevonatok területén és immár repülőgép-, hajózó- és ipari kerámiabevonatokat is kínál, melyekhez szintén környezetbarátan hatásos karbantartó- és ápolószereket is biztosít.

  iRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

  Küldünk Neked híreket, tippeket és trükköket. Semmit levélszemét!

   Írj nekünk!

   Írj bátran, hiszen
   nincs hülye kérdés, csak hülye kérdezett!!

    Írj nekünk!

    Írj bátran, hiszen
    nincs hülye kérdés, csak hülye kérdezett!!