Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési feltételek

Utolsó frissítés: 2018. december 26.

Az oldal használata

Amennyiben Ön bármely szolgáltatást rendel meg a Private Mobile Auto Detailing-től (PMAD) Ön aláveti magát az ÁSZF-ben foglaltaknak.

Mint kisméretű cég, igen komolyan vesszük az Ön adatainak kezelését. Csak azokat az adatokat tároljuk, amiket Ön megoszt velünk, ezt harmadik félnek nem adjuk át, ugyanakkor a törvényben előírt kötelezettségeinknek megfelelően számlázáshoz felhasználjuk. Adatkezelési szabályzatunkat itt olvashatja el.

Szolgáltatás megrendelésének feltételei

Mielőtt a szolgáltatás megkezdődne, a Megrendelőnek minden nagyobb és/vagy személyes tárgyat el kell távolítania az autóból (például nagyobb méretű szemét, pénz, értékek, gyógyszerek, gyerekülések, fegyverek, stb.)
PMAD semmiféle felelősséget nem vállal a Megrendelő személyes tárgyaiban és/vagy ingatlanában a szolgáltatás időtartama alatt bekövetkezett károkért.
A PMAD minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy munkatársunk a helyszínen legyen a megbeszélt időpontra, ez előre nem látható okok miatt változhat. Az esetleges változásról Önt mihamarabb előre értesítjük.
Fenntatjuk a jogot, hogy változtassunk a kiérkezés időpontján, ha ezt előre nem látható körülmény indokolja. (például időjárási viszonyok, hirtelen meghibásodások a felszerelésben, stb.)
Mivel minden jármű szolgálhat előre nem látható váratlan eseményekkel, ezért fenntartjuk a jogot az egyes kiérkezések körüli 30perces időablak fenntartására.

Ajándékutalványok felhasználása

Az ajándékutalványokat a weboldalról lehet rendelni; két munkanapon belül postára adjuk. Az ajándékutalványokat egy alkalommal, egy rendszámra lehet felhasználni. Az ajándékutalványok árgarantáltak, azaz nem módosítunk az áron a szennyezettség mértékétől függően.

Bérletek felhasználása

Az 1+3 bérleteket egy rendszámra lehet felhasználni. A 10 alkalmas bérleteket akár több rendszámra is, de csak olyan autókra, amelyek átestek PRÉMIUM vagy hasonló szintű kezelésen az első tisztítás előtt maximum három hónappal.

A 10 alkalmas bérletek alkalmainak felhasználása között maxium három hónap telhet el. Ellenkező esetben a szennyeződések felgyűlése miatt arra a takarítási alkalomra felárat számolunk fel.

Felelősség

PMAD nem felelős semmilyen, a Megrendelő járművében vagy ingatlanában, felhajtójában, pázsitjában keletkezett, a Szolgáltatás során történt olaj, zsír, fékpor, vegyszer, mechanikai behatás, stb. okozta sérülésért.
A PMAD által használt összes tisztító- és egyéb vegyszer természet- és környezetbarát.
A szennyeződés könnyedén elfedi a járművön már meglévő karcolásokat, fényezési sérüléseket, ütődéseket, stb. Habár munkatársaink az előzetes felmérés során igyekeznek ezekre felhívni a Megrendelő figyelmét, a PMAD nem tehető felelőssé ezen hibákért és sérülésekért és nem kötelezhető ezek kijavítására
PMAD fenntartja magának azt a kizárólagos jogot, hogy elbírálja mindazon felületi sérülésekkel (karc, ütődés, stb.) kapcsolatos észrevételek jogosságát, amelyeket a Megrendelő a PMAD szolgáltatása végrehajtása következményének tulajdonít. Itt szintén felhívjuk a figyelmet a szennyeződés takaró, elfedő hatására.

Szolgáltatási garancia

Ha ténylegesen és megcáfolhatatlanul bebizonyosodik, hogy a PMAD munkatársa nem tett eleget a megrendelt szolgáltatáselemeknek, vagy gyenge minőségben hajtotta azokat végre, akkor azon lépéseket a PMAD saját költségén elvégzi.
Minden észrevételnek a szolgáltatás befejeztétől számított 24órán belül kell beérkeznie telefonon vagy info_kukac_privatedetailing.eu email-címre, mely észrevételeket fényképekkel alá kell támasztani.

Lemondási tudnivalók

Miután a szóbeli vagy írásbeli rendelés megtörtént, és a Megrendelő elfogadta az árajánlatot, a következő feltételekkel mondhatja le telefonon vagy emailben:

Lemondási díjak:

24 órával a megbeszélt időpont előtt nem számítunk fel díjat
12 órával a megbeszélt időpont előtt az elfogadott ajánlat 10%-át számlázzuk ki
6 órával a megbeszélt időpont előtt az elfogadott ajánlat 20%-át számlázzuk ki

Fizetési lehetőségek

Árainkat a kért szolgáltatások, a jármű típusa és állapota alapján határozzuk meg. Honlapunkon minimumárakat tüntetünk fel. Telefonon és emailben külön elküldött árajánlatunk hozzávetőleges becslésen alapul és a helyszínen, a jármű szemrevételezésekor pontosításra kerülhet.
PMAD fenntartja magának a jogot, hogy a helyszínen a becsült ártól eltérő árat állapítson meg.
SUV-k, terepjárók, egyterűek esetében 30% felárat számolunk fel.
Minden fizetés egyben, a szolgáltatás elvégzése és elfogadása után haladéktalanul kell, hogy megtörténjen.
A számlákat a szamlazz.hu felhős számlakezelő szolgáltató kezeli és küldi el a Megrendelőnek elektronikus formában. Amennyiben papír alapú számlát szeretne, úgy azt három naptári napon belül postázzuk a Megrendelő által megadott címre.
PMAD munkatársai Eurót elfogadnak, azonban a visszajárót Forintban tudják adni, az aktuális napi banki középárfolyamon.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket figyelmével!

PMAD folyamatosan fejleszti eszköztárát, munkatársai tudását, hogy a legteljesebb szolgáltatást nyújthassa Önnek. Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy elolvasta az ÁSZF-et. Reméljük, ezen pontokat elfogadhatónak és informatívnak találja és megfontolja, hogy minket válasszon. Ha bármi kérdése lenne, állunk szíves rendelkezésére a +36-20/2-22-27-29 telefonszámon és a info _kukac_ privatemobiledetailing.eu emailcímen

Kérjük, a szolgáltatás megkezdése előtt minden mozdítható személyes tárgyát távolítsa el autójából.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatás, jellegéből kifolyólag erősen időjárás-függő. Amennyiben az időjárás lehetetlenné teszi a szolgáltatás teljesítését, úgy az időpont áthelyezésre kerül.

Munkatársainknak helyszíni 230V-os hálózati áramforrásra van csak szükségük és lehetség szerint garázsra illetve árnyékos helyszínre, ahol elvégezheti a szolgáltatást. Ez utóbbi nem feltétele a szolgáltatás elvégzésének, de jelentősen megkönnyíti munkánkat. Köszönjük!

  iRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

  Küldünk Neked híreket, tippeket és trükköket. Semmit levélszemét!

   Írj nekünk!

   Írj bátran, hiszen
   nincs hülye kérdés, csak hülye kérdezett!!

    Írj nekünk!

    Írj bátran, hiszen
    nincs hülye kérdés, csak hülye kérdezett!!